Radionomy Board
It is currently Sat Feb 22, 2020 1:57 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 53 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject: Re: Help
PostPosted: Mon Mar 07, 2016 3:41 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Jun 24, 2013 9:17 am
Posts: 10089
Location: Planet Earth
Radio 1: http://www.radionomy.com/urbangold
Could you fill your profile as asked here viewtopic.php?f=24&t=568#p1969 so I will be able to have a look.

_________________
Domi

Avant toute question, cliquez-ici ! | Voir la F.A.Q. | Retrouvez vos messages

Before any question click here ! | Consult the F.A.Q. | Find your previous posts


Top
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Help
PostPosted: Mon Mar 07, 2016 4:13 am 
Offline
User avatar

Joined: Sun Feb 21, 2016 2:45 am
Posts: 172
Location: Waterbury, CT
Radio 1: http://listen.radionomy.com/whiskysoul3
Domi wrote:
Could you fill your profile as asked here viewtopic.php?f=24&t=568#p1969 so I will be able to have a look.

OS: Windows 8 I don't know the bits

Where do I get the Url info ?

_________________
https://www.radionomy.com/en/radio/whiskysoul3/index


Top
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Help
PostPosted: Mon Mar 07, 2016 4:42 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Jun 24, 2013 9:17 am
Posts: 10089
Location: Planet Earth
Radio 1: http://www.radionomy.com/urbangold
Whiskysoul wrote:
Domi wrote:
Could you fill your profile as asked here viewtopic.php?f=24&t=568#p1969 so I will be able to have a look.

OS: Windows 8 I don't know the bits

Where do I get the Url info ?

On www.radionomy.com, search your station name, click on your station, then copy the URL of your station page and paste it onto the field "Radio 1" of your forum profile.

_________________
Domi

Avant toute question, cliquez-ici ! | Voir la F.A.Q. | Retrouvez vos messages

Before any question click here ! | Consult the F.A.Q. | Find your previous posts


Top
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Help
PostPosted: Mon Mar 07, 2016 10:41 am 
Offline
User avatar

Joined: Sun Feb 21, 2016 2:45 am
Posts: 172
Location: Waterbury, CT
Radio 1: http://listen.radionomy.com/whiskysoul3
Domi wrote:
Whiskysoul wrote:
Domi wrote:
Could you fill your profile as asked here viewtopic.php?f=24&t=568#p1969 so I will be able to have a look.

OS: Windows 8 I don't know the bits

Where do I get the Url info ?

On http://www.radionomy.com, search your station name, click on your station, then copy the URL of your station page and paste it onto the field "Radio 1" of your forum profile.


Can't find "Radio 1" and I need to get off to work. There is no Radio 1 on my profile.

_________________
https://www.radionomy.com/en/radio/whiskysoul3/index


Top
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Help
PostPosted: Mon Mar 07, 2016 3:26 pm 
Offline

Joined: Sat Aug 16, 2014 10:38 am
Posts: 3647
Location: UK
Radio 1: http://www.radionomy.com/j-popprojectradio
Whiskysoul wrote:
Can't find "Radio 1" and I need to get off to work. There is no Radio 1 on my profile.

Press "User Control Panel" at top right, then press "Profile" on the left-hand side - then fill in the info. :roll:

_________________
J-Pop Project Radio - J-Pop the West likes the Best


Top
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Help
PostPosted: Tue Mar 08, 2016 12:38 am 
Offline
User avatar

Joined: Sun Feb 21, 2016 2:45 am
Posts: 172
Location: Waterbury, CT
Radio 1: http://listen.radionomy.com/whiskysoul3
So where do the jingle tracks get activated? I have a jingle box with 5 jingles but they don't play at all.

_________________
https://www.radionomy.com/en/radio/whiskysoul3/index


Top
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Help
PostPosted: Tue Mar 08, 2016 12:54 am 
Offline
User avatar

Joined: Sun Feb 21, 2016 2:45 am
Posts: 172
Location: Waterbury, CT
Radio 1: http://listen.radionomy.com/whiskysoul3
elmbury wrote:
Whiskysoul wrote:
Can't find "Radio 1" and I need to get off to work. There is no Radio 1 on my profile.

Press "User Control Panel" at top right, then press "Profile" on the left-hand side - then fill in the info. :roll:



I am on the Your Account/Profile page and there is no "User Control Panel" at the top right.

_________________
https://www.radionomy.com/en/radio/whiskysoul3/index


Top
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Help
PostPosted: Tue Mar 08, 2016 1:53 am 
Offline

Joined: Sat Aug 16, 2014 10:38 am
Posts: 3647
Location: UK
Radio 1: http://www.radionomy.com/j-popprojectradio
Whiskysoul wrote:
I am on the Your Account/Profile page and there is no "User Control Panel" at the top right.

Go to the top of the page you are looking at now.


Attachments:
For the blind.png
For the blind.png [ 16.34 KiB | Viewed 4871 times ]

_________________
J-Pop Project Radio - J-Pop the West likes the Best
Top
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Help
PostPosted: Tue Mar 08, 2016 3:20 am 
Offline
User avatar

Joined: Sun Feb 21, 2016 2:45 am
Posts: 172
Location: Waterbury, CT
Radio 1: http://listen.radionomy.com/whiskysoul3
elmbury wrote:
Whiskysoul wrote:
I am on the Your Account/Profile page and there is no "User Control Panel" at the top right.

Go to the top of the page you are looking at now.

This is a different page than I was on because that was not there.
The page I was told to go to was Account/Profile, this you posted is not on that page.

_________________
https://www.radionomy.com/en/radio/whiskysoul3/index


Top
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: Help
PostPosted: Tue Mar 08, 2016 3:29 am 
Offline
User avatar

Joined: Sun Feb 21, 2016 2:45 am
Posts: 172
Location: Waterbury, CT
Radio 1: http://listen.radionomy.com/whiskysoul3
Anyways I just checked my new station(1st day playing) and the jingle is playing although it does not come up on the planner as if it will play.

I have 5 jingles and it only plays one all the time. How can I make it play the 5 jingles at random?

Whisky Soul is the name of the station( for anyone who likes sweet oldie soul). I need to change the jingle every time in the planner Adv. Extro box for it to change. There should be a way for it to select from the 5 different jingles at random.

_________________
https://www.radionomy.com/en/radio/whiskysoul3/index


Top
 Profile Send private message  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 53 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group