Radionomy Board
It is currently Sun Nov 18, 2018 9:08 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: RadioManager
PostPosted: Sat Oct 20, 2018 4:06 pm 
Offline

Joined: Sat Oct 20, 2018 3:59 pm
Posts: 1
Hallo,

Ik probeer de gegevens in te vullen bij de radiomanager maar het lukt niet, als ik alles heb ingevuld en vinkje heb gezet bij I accept...dan klik ik op save en gebeurt er niets meer en komt een blanco formulier terug en kan ik weer beginnen, ook geeft hij soms wel soms niet de melding dat ik een plaatje moet uploaden maar dat is er al.
Ik heb het met 2 bowsers geprobeerd t.w. iE en Chrome maar het lukt gewoon niet wie heeft advies?

super bedankt alvast!

grt

Pocoloco Blues Station


Top
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: RadioManager
PostPosted: Mon Oct 22, 2018 3:18 pm 
Offline
Moderators
User avatar

Joined: Mon Jun 24, 2013 12:14 pm
Posts: 3225
Location: Amsterdam - the Netherlands
Radio 1: https://www.radionomy.com/en/radio/radio-nostalgia
http://www.radio-nostalgia.nl
O.S: Windows 10
Werkt het nu wel?

_________________
The best advertisement for my radio is the playlist ♪♫♪♫♪♫♪♫

No support via PM - in PM verleen ik geen support.
Veel antwoorden op je vraag zijn ook terug te vinden in de tutorials.


Top
 Profile Send private message  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group